| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jezioro
Pon 17 Mar, 2008
[e36] komputer nic nie wyświetla i nie chce zapalic
Autor Wiadomość
artur 
Rowerzysta


Wiek: 35
Dołączył: 22 Paź 2007
Skąd: gdansk
Wysłany: Sob 03 Lis, 2007   [e36] komputer nic nie wyświetla i nie chce zapalic

podłączałem dziś nowe lampy z ringami i klops nie wiem co zrobic,miałem dwa zwarcia ale wymieniłem bezpieczniki i było ok.ale wsiadam do auta przekrecam kluczyk a tu tak zegar na kompie nie działa nic sie nie pokazuje jak wcisnąłem przycisk to pokazuje same kreski,skasowana godzina ale zaraz gasnie i nic wiecej nie chce pokazac,a rozrusznik nawet nie chce zakrecic.Sprawdziłem bezpieczniki klemy na aku ,a dodam ze jest nowy od tygodnia czasu.wasza pomoc jest mi niezbedna bo nie dam rady sobie ztym nerwa mam jak niewiem.
Ostatnio zmieniony przez jezioro Czw 17 Sty, 2008, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
jezioro 
Admin



Pomógł: 2 razy
Wiek: 31
Dołączył: 30 Maj 2007
Skąd: Gdynia
Wysłany: Nie 04 Lis, 2007   

jeżeli miałeś jakieś zwarcia to może oprucz bezpieczników mogły też po dupie dostac jakieś przekaźniki (te większe kostki które możesz znaleźć w pobliżu bezpieczników) a to już nie będzie takie łatwe do znalezienia poszukaj dobrze i przejrzyj jeszcze raz wszystkie bezpieczniki

I POWIEDZ MI DLACZEGO NIE ODŁĄCZYŁEŚ AKUMULATORA PRZED ZABAWĄ W WYMIANĘ LAMP ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

obawiam się że będziesz musiałautko zapakować na lawetke i do elektryka.....
 
 
 
artur 
Rowerzysta


Wiek: 35
Dołączył: 22 Paź 2007
Skąd: gdansk
Wysłany: Nie 04 Lis, 2007   

auto było u blacharza który popodłączał mi tylko kierunki mijania i drogowe a chciałem podłączyc postojowe z diodami i ringi ale niewiem dlaczego było zwarcie nie powinno byc
 
 
 
jezioro 
Admin



Pomógł: 2 razy
Wiek: 31
Dołączył: 30 Maj 2007
Skąd: Gdynia
Wysłany: Nie 04 Lis, 2007   

grzebałeś coś przy kabelkach czy tylko przekładałeś wtyczki ??

morze balcharz coś źle spasowałi woda się dostała ?? i zwarcie gotowe a jakie bezpieczniki ci się przepaliły tzn co one zabezpieczały ??
 
 
 
artur 
Rowerzysta


Wiek: 35
Dołączył: 22 Paź 2007
Skąd: gdansk
Wysłany: Nie 04 Lis, 2007   

nagle wszystko wróciło do normy,ale jutro śmigam do elektryka niech wszystko sprawdzi i zrobi jak należy
 
 
 
jezioro 
Admin



Pomógł: 2 razy
Wiek: 31
Dołączył: 30 Maj 2007
Skąd: Gdynia
Wysłany: Nie 04 Lis, 2007   

tak jak ci pisałem na shoutboxie najpewniej jest to wina wilgoci lub "zawieszającego się" przekaźnika
 
 
 
artur 
Rowerzysta


Wiek: 35
Dołączył: 22 Paź 2007
Skąd: gdansk
Wysłany: Pią 23 Lis, 2007   

problem sam sie rozwiazał
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Support forum phpbb by phpBB Assistant
Design by Forum Komputerowe
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group