Co nie co obejrzałem więc wypowiem się o paru serialach.
The Sopranos (Rodzina Soprano) (Serial 6 Sezonów ) ocena 11/10.
Długo się zbierałem żeby go obejrzeć ale w tym roku się za to zabrałem i wolnym czasie obejrzałem.
Nazwałbym go Ojcem Chrzestnym wśród Seriali zwłaszcza o tematyce Mafii i jej strukturze . Polecam każdemu jeśli ktoś się interesuję tematyką Mafii od a-z .Ale uwaga Potrafi naprawdę wciągnąć po 1 odcinku i nie odpuścić do końca do tego jest świetnie wykonany i np. gra aktorska głównego bohatera Tony Soprano aktora już niestety Św. Pamięci James'a Gandolfini Wg. mnie nie było innej osoby do tej postaci żeby zagrać.
Californication (serial 7 sezonów ) ocena 7.5/10
Hank Moody (David Duchovny) oraz Charlie Runkle (Evan Handler) co tu więcej dodać ująć Sex and Rock'nRolll i śliczne czasem aktorki (bez nich i Runkla nie byłoby tego serialu

) Kto oglądał ten zgodzi się ze mną na bank.
God Hates us All (Bóg nas nienawidzi) Serial oparty na tej książce opowiadającym o historii Hanka Moodego i (zbieram się żeby ją przeczytać po obejrzeniu tego serialu ale nie ma kiedy...)
Genialny serial z humorem żartem i ironią . Każdy go musi wg. mnie obejrzeć przynajmniej do 4 sezonu bo już później śmieszy ale ciągle jest to samo się dzieje. stąd też oceniam go dosyć optymalnie.
Sons of Anarchy (Synowie Anarchii) (Serial 7 sezonów) Ocena

10
Super serial o tematyce Gangu Motocyklowego , braterstwa, kłamstwa i konsekwencji , mafii , narkotyków itp. do 3 sezonu naprawę wciągający potem dosyć Straaasznie przewidywalny ale potrafił zaskoczyć . Trochę czasem przesadzony w niektórych sytuacjach ale da się oglądać. Jeszcze się nie skończył ale do tej pory ciekaw jestem jaki będzie finał tego wszystkiego.