Alfą kiedyś byłem z waszym klubem w Vtechu na hamowni, a ostatnie cudo którym sie poruszałem to Fiat Coupe 2,0 20VT
Ja jednak lubię co jakiś czas coś zmienić i teraz padło na BMW. A niżej przedstawiam w skrócie bo auto jest u mnie od niedawna a już się trochę dzieje.
BMW Compakt Autocentrum opisuje

MODEL: rok 1997, ilość drzwi 3
SILNIK: 3,0 M54B30 pojemność 2879
UKLAD DOLOTOWY: wolnossący, ale ma stożek jakiś super sportowy dodający jakiś 1 mln km

UKLAD WYDECHOWY: jest taki w sam raz,
ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: elektryczne szyby, elektryczne lusterka, guzik do klimatyzacji

UKLAD NAPĘDOWY: skrzynia 5 biegów,
ZAWIESZENIE: Zawieszenie gwintowane,
UKLAD HAMULCOWY: przód i tył tarcze, Brembo
BODY-KIT: M Pakiet,
ŚRODEK: 2xfotel Bimarco; 2xpasy Sparco; Kierownica Sabelt; Półklatka
CAR-AUDIO: Radio + subwoofer
INNE: swap silnika,
MOC: mam nadzieję, że jest seria czyli około 230km, Race Logic pokazał 6,20 do 100km/h oraz 14,30 na ćwierć mili dla porównania fiat 6,40 do 100 km/h oraz 14,70 na ćwierć mili.
Plany na przyszłość, poprawienie wydechu, coś trzeba zrobić z przodem

Male zdjęcia z wyprawy po furkę
a tu zdjęcia auta z aukcji

A tu już w domu
A tu przywitanie przez Automobil Klub Starogard Gdański
BMW Compakt Autocentrum opisuje
Pakiet startowy obejmował:
Tak było

a to wpadło do auta
Kolejne części made in conpress
Silnik dostał nowy olej

W sumie to nie wiem czy to na pewno od mojego auta

Dalej konserwacja podwozia
Niżej po konserwacji podwozia, zabieg dość istotny w tych rocznikach samochodów będzie dłużej trzymało i służyło

A tu na nowo obszyte fotele, uważam, że wyglądają teraz na prawdę dobrze, ale nie wpadną jednak do auta. Jak się na co dzień jeździ komfortowym autem to na weekendy trochę hardcore się przyda.
Trafiły też do auta

Manager projektu zorientował temat blach które sa dostępne tylko w serwisie koszt niewielki za to element bardzo potrzebny.
a tu kolejna fotka przy złożeniu auta
Jak je odebrałem to z kilkoma osobami z forum spotkałem się na hamowni w Żukczynie.